Ulla Hoikka

Ulla_hoikka_200 7136_revontulet3_ulla_hoikka_400_200

+358 45 895 1033                                                       Siirry Galleriaan

CV Ulla Hoikka

ulho48(a)gmail.com
Galleria Ullfrida


Käytän rohkeasti ja paljon värejä töissäni, mikään haalea ilmaisu ei tunnu omalta. Uskon värien terapeuttiseen vaikutukseen koko elämässä. Sairastin rintasyövän, mikä laukaisi innon opiskella kuvataidetta intensiivisesti. Maalaaminen auttoi minua toipumisessa, värit antoivat energiaa ja toivoa tulevaisuuteen. Lapin loistavan värikkäät vuodenajat antavat iloa ja inspiraatiota työskentelyyni.

Olen kokeileva taiteilija. Käytän useita eri tekniikoita ja materiaaleja töissäni (jopa samassa työssä), joista koen akvarellit ja akryylit omimmiksi materiaaleiksi. Erityisesti pidän myös grafiikan menetelmistä, niistä kartonkigrafiikka tuntuu kiinnostavimmalta.

Ammatiltani olen Rosen – terapeutti ja Vedic – Art – opettaja. Molemmat ammatit ovat auttaneet minua löytämään rohkeutta ja oman luovuuteni. Niiden avulla osaan kuunnella omia sisäisiä tuntojani maalatessani ja elämässä yleensäkin. Maalausharrastuksistani on tullut myös työni. Haluan jakaa kaikkea oppimaani Vedic  Art -kursseillani, sillä on palkitsevaa nähdä ja kokea ihmisten ilo heidän onnistuessaan värien maailmassa.

Valmistui 2017 Elämäntaidekouluttajaksi, (www.elamantaidekouluIlo.fi) Tämäkin jälkeen olen päättänyt olla ikuinen opiskelija.

Leave a Reply