Sillisallaatti – ryhmänäyttely – 3.8 – 28.8.2006

Sillisallaatti- katsaus ArtILOn töihin

ArtILO on nyt toiminut vuoden ja ikään kuin sitä juhlistaakseen pidämme ensimmäisen yhteisen näyttelymme. Sillisallaatti avautuu 3.8.2006 Varjogalleriassa Rovaniemellä. Nyt on mahdollisuus tutustua ArtILO-taiteilijoiden töihin ja taiteiljoihin itseensä “livenä”. Näyttely on ripustettuna kolmen viikon ajan ja mukana on kaikkiaan 12 ArtILOn jäsentä. Mukana myös muutama taiteilija joiden töitä ei vielä ole nettigalleriassamme.

 

 

Näyttelyssä on esillä uusia töitä ja monia tekniikoita. Esimerkiksi Ritva Kuusisto on kesän aikana maalannut maisemia pastelleilla kuten oheinen maisema Kemijoen rantaa Kemijärveltä.

 

 

 

Airi Dohlen on tehnyt kasveja öljyväreillä, siitä malli Syksyn loistoa vasemmalla.

 

 

 

Kaisa Sirén on valokuvannut ja rakentanut kukkalaatikoita varta vasten tähän näyttelyyn, kuten oheinen Oranssi kallalaatikko.

 

 

 

 

Ulla Hoikka maalannut runolehtisiä akryylivärein ja kirjoittanut niihin mukaan pieniä runoja tunteistaan. Ohessa Luomisen tuskaa.

Näyttelyn yleisilme on naturalistinen ja kesäisen raikas. Varjogallerian lisäksi näyttely levittäytyy

 

 

 

Kahvila Kauppayhtiön tiloihin jonne on koottu metalligrafiikkaa ja puupiirroksia. Ohessa Ritva Aaltosen Neidonkorento malliksi. Tervetuloa mukaan tutstumaan artILOon ja kaikkiin muihinkin artILOn taiteilijoihin ja töihin lähemmin osoitteessa Varjogalleria, Rovakatu 40, Rovaniemi sekä Kahvila Kauppayhtiöön, Valtakatu 24, Rovaniemi.

Mukana ovat Ritva Aaltonen, Airi Dohlen, Kristiina Hoikka, Ulla Hoikka, Eija Hänninen, Ritva Kuusisto, Malla Nenonen, Milja Ovaskainen, Eila Puhakka, Kaisa Sirén, Raija Vanhamaa ja Maija Vanhatapio. Taidegalleriassa on mainittu jos teos on mukana Sillisallaatti näyttelyssä. Varjogalleria on avoinna ma-pe 10 – 17.00, la-su 12 – 16.00.
Tutustu Varjogalleriaan!

Tässä muutamia kuvia näyttelyn rakentamisesta, lopputuloksesta ja avajaisista. Lisää kuvia Varjogallerian sivuilla.

 

Takaisin Näyttelyt -sivulle