Talvi-Valo – ryhmänäyttely – 3.1. – 3.2.2007

ArtILOn näyttely Talvi-Valo 3.1.-3.2.2007 Rovaniemellä


ArtILOn yhteisnäyttely on nyt ripustettu Rovaniemen kirjastotalon Lapponica-saliin. TAMMIKUUN 2007 aikana voitte käydä tutustumassa näyttelyyn jonka teema on Talvi-valo. Mielestämme saimme ripustettua yhtenäisen kokonaisuuden ja teema näkyy hyvin. Myös perinteisestä maisemasta poikkeavia töitä on esillä.

Mukaan ehti tehdä töitä 11 ArtILO-taiteilijaa. Näyttely on jyrytetty, jyrynä toimi lehtori Tom Engblom Lapin Yliopiston taiteiden tiedekunnasta. Hallittu ja rauhallinen kokonaisuus onkin Tomin ripustuskokemuksen mukaan tuomaa ja olemme hänelle siitä avusta kiitollisia.

Näyttelyn avajaistilaisuus oli onnistunut ja vieraita oli läsnä melkein sata, kiitos kaikille kävijöille! Yläkuvassa avajaisissa mukana olleet ArtILO-jäsenet. Kuvassa alapuolella jyrymme Tom Engblom.


Näyttelyyn voi tutustua 3.2.2007 saakka. Sen jälkeen Talvi- Valo lähtee Kemiin Lumilinnan makasiiniin ja ilahduttaa siellä kävijöitä aina linnan sulkemiseen saakka.

Näyttelyssä mukana olevat artILO jäsenet ovat: Ritva Aaltonen, Airi Dohlen, Kristiina Hoikka, Ulla Hoikka, Eija Hänninen, Ritva Kuusisto, Malla Nenonen, Martta Niemi, Kaisa Sirén, Raija Vanhamaa, Maija Vanhatapio.

TERVETULOA, TAVATAAN artILO NÄYTTELYSSÄ TAMMIKUUSSA 2007!

Takaisin Näyttelyt -sivulle