Tilausinfo

ArtILOn taidetuotteiden tilausinfo

Voit selata vapaasti teosvalikoimaamme ilman ostovelvoitetta.Kaikki näiden sivujen kuvat ovat ArtILOn taiteilijoiden omistamia ja suojattu tekijänoikeuslailla. Näiden sivujen materiaalia ei saa kopioida, ladata tai ottaa minkäänlaiseen käyttöön ilman kyseisen taiteilijan lupaa.

Tilaaminen

Kun haluat tilata teoksen, ota yhteyttä kyseiseen taiteilijaan. Taiteilijan esittelysivulta löytyvät puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Varmin tapa tilata on lähettää sähköpostilla taiteilijalle halutun teoksen nimi ja tiedot. Kun tilaus on suoritettu, taiteilija lähettää sinulle laskun. Maksusuorituksen jälkeen taiteilija postittaa tilatut teokset.

Arvonlisävero

Osa ArtILO -taiteilijoista on arvonlisäverovelvollisia (eivät kaikki). Taideteosten alv-kanta on silloin 10% ja postikorttien 24%. ALV-velvollisuus selviää kysymällä itse taiteilijalta.

Toimituskulut

Tilaaja maksaa aina postituskulut vastaanottaessaan tilauksensa.

Toimitusaika

Tuotekaupasta tilatut tuotteet lähetetään tilaajalle Suomeen viimeistään 2 vuorokauden sisällä tilauksesta/laskun maksamisesta. Toimitus muihin maihin lähtee myös 2 vuorokauden kuluessa maksutapahtumasta, mutta toimitusaika maasta riippuen voi olla 1-2 viikkoa tilauksesta.

Teoksen palauttaminen

Jos asiakas ei ole tyytyväinen ostamaansa teokseen voidaan se palauttaa 5 päivän sisällä teoksen saapumisesta. Asiakas vastaa aina itse teoksen palautuskustannuksista.

ArtILO -taiteilijat pidättävät kaikki oikeudet muutoksiin.