Veden taju Kemissä – Kaisa Sirén – 29.1.-6.4.2008

Veden taju Kemin Lumilinnassa 29.1.-6.4.2008

Kuvan nimi on Loukussa, yksi omista suosikeistani.

Kaisa Sirénin valokuvanäyttely Veden taju on nyt esillä Kemin Lumilinnassa, Kemissä, 29.1.-6.4.2008. Näyttelyn teemana on vesi, sen monet eri elementit ja ennen kaikkea sen visuaalinen voima ja merkitys. Näyttelyn kaikki kuvat ovat mustavalkoisia, eikä niitä ole aikaisemmin ollut esillä.

Näyttelyn pystyttäminen on aina jännittävää; onko se harmooninen kokoelma ja miten kaikki nivoutuu yhteen. Tuleeko veden tärkeys aineena minulle ja meille kaikille läpi, mutta samalla, näkyykö sen voimakas visuaalinen elementti ja moniulotteinen kauneus. Vesi on elämän lähde ja samalla ympäristötaidetta.

Minulle lapsena vesi oli leikki ja mukava olomuoto, tänään mietin mistä se kaikki tulee ja riittääkö sitä kaikille . Minä näen veden, näetkö sinä veden?


Yllä olevan kuvan nimi on kilpailu. Kuka kilpailee kenen kanssa ja mistä kisasta on kyse. Mikä on veden rooli?


Tunnelin päässä on otettu loppukesän ihanana päivänä. Pilvet roikkuivat veneen kannella. Sataa ja vesi on kietonut kaiken haltuunsa. Kaukana on mitä hienoin valo, eikä se ole vastaan tuleva juna.


Sielun peili ( yllä) edustaa sitä graafisuutta jota kuvilla haluan ilmentää; abstraktia ja kuitenkin jotain esittävää. Katso ja löydä, kadota ja anna kuvajaisen mennä.

Tervetuloa mukaan nättelyyn, kerro kommenttisi nettisivujeni kautta. Näyttelyaika 29.1.-6.4.2008 Kemin Lumilinnassa, Kemissä joka päivä klo 10-19.

Takaisin Näyttelyt -sivulle