Kevät – Valo – ryhmänäyttely – 1.3. saakka

Kevät – Valo


Tästä se alkaa, kamalan monta työtä josta aloittaa valinnat.

Rovaniemeläisten taiteilijoiden muodostama ryhmä ArtILO on ripustanut viidennen yhteisnäyttelynsä esille. Tällä kertaa ryhmän yhdeksästätoista taiteilijasta töitä asetti esille 12 henkilöä. Mukana ovat Ritva Aaltonen, Airi Dohlen, Ulla Hoikka, Teija Holopainen, Eija-Riitta Hänninen, Ritva Kuusisto, Malla Nenonen, Martta Niemi, Eila Puhakka, Kaisa Sirén, Raija Vanhamaa ja Maija Vanhatapio. Yhteensä esillä 35 uudenuutukaista työtä. Ryhmässä onkin sovittu, että tähän vuoden kohokohtaan, yhteisnäyttelyyn tuodaan aina uusia töitä.


Jyryttäjä Kalle Lampelalla alkaa kokonaisuudet hahmottua

Näyttelyn ripustus on saanut kiitosta väljyydestä ja kevyen raikkaudesta. Suuri kiitos kuuluukin jyryttäjälle Kalle Lampelalle, joka osasi hienosti tehdä sopusointuisat valinnat ja rakentaa näyttelyn sisälle erilaisia kokonaisuuksia hyvinkin monista eri tekniikoista.


Kokonaisuus valmiina seinällä, Raija Vanhamaan, Eija Hännisen ja Airi Dohlenin tarjoilema väripläjäys olkaa hyvät!

ArtILO on toiminut noin 2,5 vuotta ja ryhmä on ollut hyvin aktiivinen. Kursseja on pidetty niin omien jäsenten kuin ulkopuolisten kouluttajien johdolla. Näin ollen katselijat voivat todeta tässä näyttelyssä onko kehitystä kunkin taiteilijan kohdalla tapahtunut. ArtILO on nimenomaan opintopiiri jonka tavoite on kannustaa ryhmän jäseniä jatkuvaan oppimiseen. Ryhmä on saanut paljon kiinnostusta taiteen harrastajien ja katselijoiden joukossa mistä kertoo myös onnistuneet avajaiset; paikalle saapui yli 100 henkeä!

Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina: ma-to 11-20, pe 11-17, la 11-16 1.3. saakka. Rovaniemen jälkeen näyttely muuttaa Ylläkselle Lapland Hotel Äkäshotelliin.
tervetuloa näyttelyyn!

Vasemmalla Kaisa Sirénin valokuva Kohta lähtee jäät, ja oikealla Maija Vanhatapion akryylityö Kivijää.

Kevään vihreys kukoistaa Teija Holopaisen, Martta Niemen, Malla Nenosen ja Raija Vanhamaan töissä.

Taustalla Eila Puhakan tekstiilikudos ja etualalla Ulla Hoikan paperimassatöitä.

Takaisin Näyttelyt -sivulle