Pohjoista taigaa – yhteisnäyttely – 25.1-13.2.2011

ArtILOlaiset Helsingissä

Aiemmin Hiljaiset signaalit nimellä Tanskassa esillä ollut näyttely on nyt osana Helsinkiläisen Galleria Ferinin Pohjoista Taigaa näyttelykokonaisuutta. Mukana on kaikkiaan seitsemän taiteilijaa eri puolilta Suomea. ArtILOlaiset Airi Dohlen, Teija Holopainen ja Kaisa Sirén Rovaniemeltä on kutsuttu mukaan. Näyttelyssä on esillä maalauksia ja valokuvia 25.1-13.2.2011.

Galleria Ferin sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Yrjönkatu 11, vanhan kirkon puistoa vastapäätä. Galleristi Seija Ferinin vuonna 2007 perustama galleria tarjoaa rauhallisen ja arvokkaan ympäristön taidenäyttelyille. Kaikkiaan viidessä salissa ovat edustettuina eri taidelajit; arvotaide, modernitaide, pronssiveistokset ja designlasi.

Vaihtuvia taidenäyttelyitä järjestetään eri teemojen ympärille ja näyttelyt vaihtuvat kolmen viikon välein. Jouluna ja kesällä vaihtuvat näyttelyt ovat esillä 4 – 5 viikkoa. Galleriasta voi varata myös yksityisnäyttelyitä. Galleria Ferinin asiakaskuntaa ovat museoiden edustajat, taidehistoriasta kiinnostuneet, kutsuvieraat, yritykset, keräilijät ja taiteen ystävät.

Aiemmin Hiljaiset signaalit on ollut esillä Tanskassa Brovstissa syksystä 2010 tammikuuhun 2011 saakka.

Teokset ovat nähtävissä ja ostettavissa Galleria Ferinissä Pohjoista taigaa näyttelyn ajan.

Tervetuloa galleriaan!
Galleria Ferin
Yrjönkatu 11
Avoinna: ma-pe 11-18 ja la-su 12-16

 

 


Kaisa Sirénin valokuvateoksia.

 


Teija Holopaisen maalauksia.

 


Airi Dohlenin maalauksia.

Takaisin Näyttelyt -sivulle