Sillisallaatti II – ryhmänäyttely – 1.8. – 30.10.2011

Sillisallaattia sil vu plee

Aikaa on kulunut ensimmäisestä Sillisalaatista, nyt on aika nauttia toinen annos Lapin Ely-keskuksessa, osoitteessa Ruokasenkatu 2. Myyntinäyttely on esillä 1.8. – 30.10.2011.

ArtILOlaiset kokosivat tämän uuden Sillisallaattia II näyttelyn samalla periaattella, kuin ensimmäisenkin – kaikilta jotakin, mutta yhteisellä sävelellä. Jyrytys sujui porukalla nopsaan, vaikka ehdolla oli yli 60 työtä. Mukana ovat kaikki ArtILOlaiset yhdellä tai useammalla teoksella.

Loistava näyttelypaikka löytyi Lapin ELY-keskuksen ikkunoista, joten näyttelyssämme voi vierailla kaikkina vuorokauden aikoina. Osa teoksista on ripustettu sisälle katutason aulaan, jonne kaikilla on vapaa kulku.

Taideryhmä sai kutsun ELY-keskuksen johtajalta Pirkko Saarelalta. Hänelle idea ikkunoiden käytöstä taidenäytteytilana tuli työmatkalla Israelissa, missä kaikkiin virastoihin oli ripustettu paikallisten taiteilijoiden teoksia näytteille.

Tilaisuus sattui hykerryttävästi paikalleen, sillä ArtILOlaiset olivat jo pidempään etsineet näyteikkunatilaa Rovaniemeltä. Taideryhmä haluaa tuoda teokset keskelle kaupunkia ja helposti saataville, kaikilla ei ole aikaa tai halua käydä gallerioissa tai näyttelyissä.

Tarjolla ikkunoissa on töitä monilla eri tekniikoilla; on mm. akryyli- ja vesivärimaalauksia, tekstiilitöitä, keramiikkaa, valokuvaa sekä vahamaalauksia. Monipuolisuus onkin ArtILO-ryhmän vahvuus. Näyttelyn teoksista kiinnostuneille kunkin työn tiedot löytyvät teoksen nimikyltistä. Tilauksen voi tehdä suoraan taiteilijalle, tai osoitteessa art@artilo.fi.

Tervetuloa näyttelyyn ja virastoon!

ELY-keskus
Ruokasenkatu 2, Rovaniemi
Avoinna viraston aukioloaikoina

 

 

 

 


Takaisin Näyttelyt -sivulle